Razstava »Čakajoče« in zaključni dogodek projekta Inovaloca

ipa_glava

Fotografija: Andrej Cvetnič

»Čakajoče«

sreda, 17. junij 2014, ob 12:30

v Centru alternativne in avtonomne produkcije- CAAP

Tkalski prehod 4 – TKALKA, Maribor

Hiše, ki jih polnijo le še spomini ali sanje, polpretekle zgodbe, so oprijemljive le kot potencial  vsakršnih življenj. Čakajoč, da jih izbereš in nadaljuješ zgodbo.

Andrej Cvetnič je fotograf, ki v pričujoči razstavi orisuje mozaik nepozornemu očesu izmuzljivih in razpoložljivih stavb, urbano praznino kot potencial kakovostnega in sodelovalnega sobivanja, vsako hišo pa kot obljubo nove zgodbe za življenje. Fotografije so nastale v projektu raziskovanja ustvarjalnih in povezovalnih skupnostnih pristopov reševanja stanovanjskih izzivov.

Ob razstavi, ki je obenem zaključni dogodek projekta INOVALOCA, bo potekala predstavitev glavnega produkta projekta, model Alternativne nepremičninske posredovalnice, ki povezuje posameznike v iskanju alternativnih rešitev stanovanjskih problemov. S seboj boste lahko odnesli tudi zloženko in priročnik.

 

Projekt INOVALOCA se izvaja v okviru Operativnega programa Slovenija-Hrvaška 2007-2013 in ga delno sofinancira Evropska unija preko Evropskega sklada za regionalni razvoj.

IPA

 

 

 Koordinate:

Volkmerjev prehod 4
2000 Maribor
M: 040376202
E: info@caap.si

Spletna agencija Arhit