DESK-SHARING: “TKALKA ima fraj mizo zate!”

DESK-SHARING: “TKALKA ima fraj mizo zate!”

Novo zgodbo začneš v garaži ali na delovni mizi. Sicer imamo tudi „garaže“ v kleti, predvsem pa imamo fraj mizo za vse tiste posameznike in manjše organizacije, podjetja in iniciative, ki za svoje delovanje potrebujete samo delovno mizo s souporabo sejne sobe, čajne kuhinje, sanitarij, interneta in dobre družbe. Delimo si prostore in delimo si stroške prostorov. Vsaka miza prispeva 48,80 € na mesec za stroške. Drug drugemu pa zagotavljamo mirno in vzpodbudno delovno okolje.
Desk-sharing ne pomeni le ekonomičnosti najema delovnega prostora, temveč hkrati tudi skupnostno izkušnjo ustvarjanja novih produkcijski praks, možnosti za nova sodelovanja med organizacijami in ustvarjalnimi posamezniki ter prijetno in ustvarjalno delovno okolje.

Od 1.9.2014 bomo desk-sharing v TKALKI zagotavljali Združenje CAAP, so.p. in Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti PRIZMA, ustanova.

Če vas zanima, nas kontaktirajte CAAP: info@caap.si, 040 802 169; PRIZMA: info@fundacija-prizma.si, 031 682 880 in se dogovorimo za srečanje in ogled TKALKE.

Tkalski prehod 4, II.nadstropje

Tkalka-CAAP_1

Tkalka-CAAP_6
Tkalski prehod 4, I. nadstropje

dESKsharing 1.nad

 Koordinate:

Volkmerjev prehod 4
2000 Maribor
M: 040376202
E: info@caap.si

Spletna agencija Arhit