Delavnica Komunikacijske kompetence zadružnika

Združenje CAAP, so.p. že tretje leto zapored organizira delavnice, predavanja in usposabljanja o zadružnem povezovanju pod skupnim naslovom ZAdruženje mladih.

Na tokratni delavnici se bodo udeleženci seznanili s tipičnim delovno komunikacijskim okoljem v zadrugi in potrebami zadružnega komuniciranja, z osnovami timskega dela, metodami soodločanja in participacije, moderiranjem delovnih procesov ipd. Na delavnici bodo spoznavali kako so-delovati in so-odločati v skupini, kako si zastaviti skupne cilje in jih uresničevati s pomočjo uspešno vodenih sestankov, primerno razdeljenih delovnih nalog in določenih prioritet. Skratka, pridobili bodo orodja in veščine, ki so dobrodošla pri oblikovanju novih zadrug ali drugih interesnih skupin. Delavnico bo vodila sodelavka združenja Staša Dabič Perica. Udeležba je brezplačna, predhodne prijave niso potrebne.

Na delavnici ste dobrodošli vsi, ki želite izboljšati delo v skupni, pa naj si gre za neformalno iniciativo, društvo ali zadrugo ali katero drugo (socialno) podjetje. Se vidimo 20. oktobra ob 13. uri v pritličju TKALKE!

 Koordinate:

Volkmerjev prehod 4
2000 Maribor
M: 040376202
E: info@caap.si

Spletna agencija Arhit