Vse_i za druge, zadruge za vse!

V septembru se zaključuje projekt Združimo se! v katerem je bil partner tudi CAAP. Ob zaključku se pripravlja mednarodna konferenca ZDRUŽIMO SE! ZADRUŽNIŠTVO IN MLADI, ki bo  v četrtek, 6. 9. in v petek, 7. 9. 2018 v Salonu uporabnih umetnosti.

Namen konference je v slovenskem prostoru skupaj z mednarodnimi strokovnjaki_njami odpreti debato o zadružništvu kot trajnostni obliki zaposlovanja mladih. Programi usposabljanj in akcije za vzpostavljanje zadrug mladih po Evropi se zlasti v predelih, kjer je možnost zaposlovanja majhna, množijo. Zadružništvo namreč nudi mladim trajnostna delovna mesta z večjo socialno varnostjo in med drugim z razpršitvijo tveganja na druge člane_ice zadruge, spodbuja vrednote kot sta solidarnost in demokracija na delovnem mestu. Pridružilo se nam bo kar nekaj pomembnih gostij_ov.

Na spletni strani lahko preberete podrobnosti in program. Vabimo vas, da se nam pridružite. Udeležba je brezplačna, za lažje načrtovanje konference pa vas prosimo, da do 20. 8. izpolnite spletno prijavo.

 Koordinate:

Tkalski prehod 4
2000 Maribor
T: 02 621 02 94
e: info@caap.si

Spletna agencija Arhit