Podpisali smo partnerski sporazum

Dne 1. aprila 2015  smo v Tkalskem prehodu 4 organizirali javni dogodek z naslovom Pomladansko preštevanje, ki je bil  namenjen preštevanju vseh organizacij in posameznikov, ki delujejo znotraj hiše ter podpisu Partnerskega sporazuma organizacij podpornega okolja, ki delujejo v Tkalki. Dogodek se je začel s tiskovno konferenco, ki ji je sledil je voden ogled po stavbi in odprte urice, kjer so se lahko obiskovalci podrobneje seznanili z delom posameznih organizacij.

 

Podpis sporazuma

Na kratko o Tkalki preberite v spodnjem odstavku, za podrobnejše informacije o razvojnem skupnostnem predilnem stroju odprite dokument T K A L K A_program        o tkalkah in tkalcih pa si oglejte predstavitev.

TKALKA je poslovna stavba, razvojni skupnostni center na naslovu Tkalski prehod 4 v Mariboru. Tkalka je odprla vrata jeseni 2014 ter tako na 2500 m² postala ustvarjalno-podjetniški sodelovalni prostor, ki nudi streho nad glavo zelo raznoliki množici zagnanih, vztrajnih in ustvarjalnih ljudi, še posebej iniciativam s področja turizma, socialnega podjetništva, zadružništva in družbenega inoviranja. V prvih mesecih od odprtja je hišo naselilo že 27 organizacij in podjetij, 8 samostojnih podjetnikov in ustvarjalcev, skupno 117 posameznikov v programih in podjetniških iniciativah.

Vabljeni, da nas obiščete!

 

 Koordinate:

Tkalski prehod 4
2000 Maribor
T: 02 621 02 94
e: info@caap.si

Spletna agencija Arhit