Vabilo na delavnico Od semena do semena

Bi radi mizarili in vrtnarili in to po urbano? Potem vas ProstoRož v sodelovanju z Varuhi semen v sklopu festivala Drugajanje 2013 vabi na

 

Delavnico trajnostnega vrtnarjenja Od semena do semena

pričetek v torek, 26. 11. 2013, ob 16:00

II. gimnazija Maribor, Trg Miloša Zidanška 1, Maribor

Vabimo dijake, ki bi želeli postati aktivni člani skupine ponosnih šolskih vrtnarjev. Za začetek se bomo poigrali s teorijo: seznanili se bomo s pojmom biodiverzitete in kakovostjo semen. Izdelali si bomo tudi pripomočke za sušenje in shranjevanje semen, ki jih uporabljajo mojstri vrtnarji. Spomladi pa začnemo zares: postavili bomo grede in zasadili rastline po vašem izboru, da bomo lahko ob koncu leta pripravili slastno pojedino.

 

Delavnica trajnostnega vrtnarjenja Od semena do semena, ki jo organizira prostoRož v sodelovanju z Varuhi semen, se bo odvijala v prostorih II. gimnazije Maribor. Pod tehnično taktirko Andreja Petrovčiča se bo začela 26. novembra 2013 ob 16. uri, ostale termine bomo določili skupaj.

 

Na delavnico se lahko prijavite prek telefona 041 644 409 ali po elektronski pošti janja.buzecan@bunker.si, kjer vam bodo tudi posredovali podrobnejše informacije.

 

Toplo vabljeni!

 

 

 
Koordinate:

Volkmerjev prehod 4
2000 Maribor
M: 040376202
E: info@caap.si

Spletna agencija Arhit