— GRAZIBOR2013 —

Mariborska in graška kolesarska scena se povezujeta tudi to zimo. Z dogodkom Grazibor 2013 vstopamo v novo kolesarsko sezono in utrjujemo sodelovanje med Gradcem in Mariborom. Pričakujemo, da bo letošnja druga izvedba te zimske kolesarske parade, ki razbija predsodke o nezdružljivosti zime in kolesarjenja ter povezuje dve največji štajerski mesti, še bolj množična od lanske, ko je kolesarilo skoraj 90 kolesarjev in kolesark.

Pričetek parade bo 19. 1. 2013 ob 10:00 pred graško galerijo Kunsthaus. Predvidoma bodo udeleženci in udeleženke najkasneje ob 11:00 pognali pedale proti Mariboru.

Cilj bo Klub MC Pekarna v Kulturnem centru Pekarna, kjer bo cel popoldan potekal pester športno-zabavni program (bikepolo, nixie velodrom, krožne spretnostne vožnje…), zvečer pa bodo nastopile glasbene skupine in DJ-i. Udeleženci bodo predvidoma v Pekarno prikolesarili po 14. uri.

Spletno stran dogodka najdete tukaj, v angleškem jeziku pa tukaj.  Utrinke iz lanskega Grazibora si lahko ogledate tukaj in tukaj  :-)

Organizatorji so Mariborska kolesarska mreža, FahrradKüche Graz in MC Pekarna.

Kontaktna oseba: Matej Pehnec, matej.pehnec@kolesarji.org, 040 556 509

Prisrčno vabljeni, se vidimo!Koordinate:

Volkmerjev prehod 4
2000 Maribor
M: 040376202
E: info@caap.si

Spletna agencija Arhit