Igrivo spoznavanje semen – Kalinčkove karte

Čas novoletnih praznovanj in obdarovanj se nezadržno približuje, zato vam društvo Varuhi semen predstavlja prav posebno darilo – Kalinčkove igralne karte.

Kalinčkove igralne krate so veliko več kot samo igralne karte. Omogočajo zabavno in kakovostno preživljanje prostega časa za vso družino in poskrbijo, da se igralci ob igri in druženju naučijo spoštovati pravila, razvijajo zdravo tekmovalnost, na zabaven način spoznavajo nova področja in pojme, obenem pa krepijo dolgoročni spomin, razvijajo prostorsko predstavljivost in še veliko več.

 

 

S kartami je mogoče igrati dve igri – spomin in belega Kalinčka. Pri obeh igrah tako otroci kot odrasli krepijo svoje poznavanje prehrambnih rastlin ter se naučijo prepoznati semena in jih povezati z rastlino. Poleg tega se igralci seznanijo z latinskimi imeni posameznih rastlinskih vrst, ki so edino svetovno priznano poimenovanje.

Z nakupom Kalinčkovih kart pa ne razveselite samo obdarovanca, temveč postanete tudi pomemben del ohranjanja biotske pestrosti kulturnih rastlin in poslanstva društva Varuhi semen.

Cena škatlice znaša 7,00 EUR.

Karte lahko kupite na sedežu društva Varuhi semen ali jih naročite preko elektronske pošte (varuhi.semen@gmail.com) ali na telefonski številki društva (040 304 211).

Vesele in radosti polne praznike vam želi društvo Varuhi semen.Koordinate:

Tkalski prehod 4
2000 Maribor
T: 02 621 02 94
e: info@caap.si

Spletna agencija Arhit