Stanovanjski problem rešujmo skupaj

V Centru alternativne in avtonomne produkcije – CAAP nadaljujemo s srečanji interesentov za razvoj stanovanjske kooperative. Leto 2014 bo naravnano zelo proaktivno. Razmišljali bomo široko in raziskovali alternativne možnosti ter odpirali nove priložnosti povezovanja za skupne rešitve stanovanjskih vprašanj posameznikov.

 

 

Stanovanjska kooperativa – srečanje interesentov

vsaka druga sreda, naslednji termin:  12. marec 2014, ob 18:00

v CAAP, Valvasorjeva 42, Maribor

 

Vse zainteresirane vabimo na redna srečanja za vzpostavitev in razvoj stanovanjske kooperative. Srečanja potekajo vsako drugo sredo ob 18. uri v prostorih Centra alternativne in avtonomne produkcije – CAAP na Valvasorjevi 42 v Mariboru. Namenjena so posameznikom, ki želijo premisliti možnosti sodelovanja pri oblikovanju stanovanjske kooperative v Mariboru in aktivno iskati alternativne rešitve za svoj stanovanjski problem.

Predvideni termini za nadaljnja srečanja so 26. februar 2014, 12. marec 2014, 26. marec 2014 in tako naprej. Morebitne spremembe bodo objavljene na spletni strani.

Če želite spremljati razvoj in biti obveščeni o srečanjih, izpolnite izraz interesa TUKAJ.

 

Več informacij o skupnih in demokratičnih načinih reševanja stanovanjske problematike si lahko preberete v zloženki STANOVANJSKA KOOPERATRIVA_zloženka.

 

Vabljeni. Gremo mi na svoje!

 Koordinate:

Volkmerjev prehod 4
2000 Maribor
M: 040376202
E: info@caap.si

Spletna agencija Arhit