Rethinking potentials – Premislimo potenciale na novo

Na zadnjem kongresu Urbanih brazd, ki je potekal med 5. in 6. oktobrom 2011, so raziskovalke in raziskovalci poglobili svoje delo s pomočjo izkušenj uveljavljenih strokovnjakinj in strokovnjakov iz tujine, ki podobne, obsežnejše in še zahtevnejše programe vodijo že vrsto let v okviru svojih organizacij, društev, zadrug in inštitutov.
Na kongresu so se predstavile organizacije Furtherfield (London, Velika Britanija), Access Space (Sheffield, Velika Britanija), Binario Etico (Rim, Italija), City Mine(d) (London, Velika Britanija), Regional Centre for Minorities (Beograd, Srbija), Educational Centre Roma (Subotica, Srbija), Arche Noah (Dunaj, Avstrija), Interkulturelle Gemeinschaftsgarten (Graz, Avstrija), Rosa Rose Garten (Berlin, Nemčija), Green Action (Zagreb, Hrvaška), Velosophie (Pécs, Madžarska), Zofi (Budimpešta, Madžarska), Bike Kitchen (Dunaj, Avstrija).
Urbane brazde so s tem kongresom pridobile nove partnerje in vzpostavile nova sodelovanja. Opozorila, refleksije in vzpodbude, ki so jih z nami delili strokovnjaki, so se v naslednjih mesecih nadaljevale tudi z novimi obiski in izmenjavami.Koordinate:

Volkmerjev prehod 4
2000 Maribor
M: 040376202
E: info@caap.si

Spletna agencija Arhit