Prvo razdeljevanje zabojčkov s sezonsko zelenjavo in sadjem

Prvo razdeljevanje zabojčkov s sezonsko zelenjavo in sadjem Zadruge Dobrina

V sredo, 9. maja 2012, na Gorkega 34, Tabor, Maribor

čas razdeljevanja je od 10. do 18. Ure

Zadruga Dobrina, ki je nastala leta 2011 pod okriljem Urbanih brazd, programskega sklopa Evropske prestolnice kulture Maribor 2012, bo v sredo, 9. maja 2012 pričela z razdeljevanjem zabojčkov s sezonsko in lokalno pridelano zelenjavo, sadjem in drugimi domačimi izdelki.

Zabojčke bomo pripravili za naše naročnike, vabimo pa tudi vse ostale, da pridete po informacije ali pa se na sistem zabojčkov prijavite prek www.zadruga-dobrina.si ali po telefonu 051 388 343.

Razdeljevalno mesto je Gorkega ulica 34, na Taboru v Mariboru, kamor lahko pridete vsi, ki imate naročen zabojček in tudi vsi, ki vas zanima sistem naročil in ponudba zadruge.
Na ta dan se bo predstavilo tudi društvo Varuhi semen, ki je v okviru Urbanih brazd zagnalo kolesje prve semenske knjižnice v Sloveniji. Dobra semena so osnova prehranske varnosti, zato prisrčno vabljeni, da podrobneje spoznate njihove aktivnosti in kot varuh semen ali podpornik pomagate ohranjati zakladnico starih sort kulturnih rastlin. Člani KUD Anarhiva bodo zbirali delujoče prenosnike, osebne računalnike, rabljene delujoče LCD monitorje, RAMe, trde diske, matične plošče in daljše UTP kable. Podarjeni prenosniki bodo uporabljeni v projektu Za-nič kišta: s prenosnikom do polnomočenja, ki ga izvajamo od marca letos. Trenutno je v okviru projekta v proces izobraževanja vključenih 15 ljudi iz Sudana, Somalije, Irana, Iraka, Kazahstana, Bosne in Hercegovine ter Hrvaške. Zainteresiranih pa je vsak dan več. Na dogodku bo prisotna tudi Mariborska kolesarska mreža, ki bo predstavila projekt Teleport in izvedla Mobilno kolesarsko delavnico. V okviru delavnice si lahko interesenti sami popravijo in uredijo svoje kolo.

Prisrčno vabljeni!

Pridite, podprite, vzemite, odstopite in omogočite!
V sredo 9.5.2012 na Gorkega 34 v Mariboru med 10:00 in 18:00.Koordinate:

Volkmerjev prehod 4
2000 Maribor
M: 040376202
E: info@caap.si

Spletna agencija Arhit