COWORKING TEDEN – TEDEN SODELANJA V TKALKI

PROSTOR + SKUPNOST + RAZVOJ

Tkalka je alternativna poslovna stavba v središču Maribora, ki je odprla vrata jeseni 2014 ter tako na 2500 m² postala ustvarjalno-podjetniški sodelovni/coworking prostor in vse od takrat nudi streho nad glavo vedno večji in vse bolj raznoliki množici vztrajnih in ustvarjalnih ljudi, še posebej iniciativam s področja socialne ekonomije in lokalnega razvoja. V hiši trenutno domuje 55 organizacij/podjetij, samostojnih podjetnikov in ustvarjalcev in več kot 120 posameznikov v razvojnih programih in podjetniških iniciativah.

V letu 2015 smo od Javne agencije SPIRIT prejeli priznanje za »Najboljši prostor podjetniškega sodelanja v Sloveniji 2015« (Slovenian Best Coworking Space Award 2015).

Spoznajte sodelanje (coworking) v živahnem razvojnem, ustvarjalnem, (socialno)podjetniškem, zadružnem in družbeno-inovativnem okolju,

od 23. do 27. maja 2016 na

COWORKING TEDNU v Alternativni poslovni stavbi TKALKA,

najboljšem prostoru podjetniškega sodelanja v Sloveniji!

 

Za vas smo pripravili številne delavnice, druženja, digitalno izdelovanje,  voden ogled Tkalke, »sindikalni« izlet in še kaj. Delovne mize bomo za nekaj ur preselili v javni prostor in tako »kovorkali pod milim nebom«. Zainteresirani boste imeli priložnost brezplačno preizkusiti desk-sharing za kakšno uro, kakšen dan ali cel teden. Za tiste, ki se boste za desk-sharing v Tkalki odločili v tednu odprtih vrat, ponujamo 20 % popusta za desk-sharing storitev v prvih treh mesecih.

Sodelajmo!

 

Program:

PON 23.5 9:00 Tečaj varstva pri delu in požarne varnosti Cena za posameznega udeleženca je 20 eur +DDV. Prijave zbiramo do četrtka 19.5.2016 na info@caap.si: pošljite ime in priimek udeležencev delavnice in podatke organizacije.
13:00 – Pisarna na prostem Pridružite se »Open office« ali pisarni na prostem na Gosposki ulici in v Tkalskem prehodu. Prinesite svoje delovne pripomočke in veselo na delo!V primeru dežja bomo sodelali v Akvariju, pritlični dvorani Tkalke.
TOR 24.5 14:00 -16:00 CaaP CooP Na sproščeni in zabavni delavnici boste preizkusili COOPoly in druge igre  COOPgames, ki spodbujajo sodelovanje in krepijo  zadružni duh.
17:00 3D tiskanje za telebane v KreatorLabu Na delavnici boste spoznali osnove 3D oblikovanja in tiskanja ter si natisnili kaj uporabnega.
SRE 25.5. 9:00 – 18:00 Tkalka gre na »sindikalni« izlet Tkalci in Tkalke, uporabniki in prijatelji se podajamo na strokovni izlet v Steklarno Hrastnik, CW Zasavje in PUNKT. Če se želite pridružiti, si lahko mesto na avtobusu rezervirate s plačilom 10 eur kotizacije na infotočki Tkalke do 19.5.2016.
ČET 26.5 13:00 Voden ogled Tkalke s Caapinskim škratom Na vodenem ogledu po hiši boste spoznali uporabnike, organizacije in podjetja, prostore za različne namembnosti, model upravljanja Tkalke in hišnega duh’ca ter druge zanimivosti.
14:00 Turnir Tkalka vs. Kreativnica Udeležite se turnirja mešanih dvojic v ročnem namiznem tenisu (in poleg žogic izmenjajte tudi izkušnje) s predstavniki ptujskega coworkinga  Kreativnica.
17:00 Nalepkarije v KreatorLabu, 2. del Na ustvarjalni delavnici si lahko izdelate nalepke za prenosnik, vrata, okna, posodo za rože, za karkoli …
PET 27.5 10:00 -13:00 Soustvarjalnica idej s Prizmo Na delavnici boste spoznali pomen in načine iskanja večjega števila idej ter kreativne tehnike pri reševanju skupnih izzivov.
13:00 – Pisarna na prostem Pridružite se v »Open office« ali pisarni na prostem na Gosposki ulici in v  Tkalskem prehodu. Prinesite svoje delovne pripomočke in veselo na delo!V primeru dežja bomo sodelali v Akvariju, pritlični dvorani v Tkalki.

Vabljeni!

 

logos

 Koordinate:

Volkmerjev prehod 4
2000 Maribor
M: 040376202
E: info@caap.si

Spletna agencija Arhit